Huiswerkbegeleiding
@f1rstclass volgen

Onze werkwijze

Na schooltijd komen de leerlingen direct naar Homework F1rst Class voor intensieve huiswerkbegeleiding of om huiswerk te maken in de huiswerkklas. Daarnaast verzorgen wij bijles en examentraining.

Intensieve huiswerkbegeleiding

Tijdens de intensieve huiswerkbegeleiding wordt er gewerkt aan de hand van een huiswerkschema (planning), waarin de dagtaken zijn opgenomen. Ingeval de leerling bij het leren/maken van het huiswerk op vragen stuit, kan hij of zij bij de begeleider terecht. Zonodig wordt er overhoord. Pas als de ingeplande opdrachten af zijn en de begeleider tevreden is over de kwaliteit ervan, krijgt de leerling toestemming om het huiswerkinstituut te verlaten.  Als er nog tijd over is, kan de leerling er voor kiezen om extra oefeningen te doen of alvast te beginnen aan het huiswerk voor de volgende dag.

Lees meer over 'intensieve huiswerkbegeleiding'.

Begeleiding, bijles en examentraining

Voor meer informatie over ons complete aanbod aan diensten, klikt u op 'onze diensten' in de menubalk. Of klik hier.

“Wij zijn erg te spreken over de bijlessen. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de lesstof, met behulp van voorbeelden. De cijfers van mijn dochter zijn zichtbaar gestegen.” ~ Eyup

Zelfstandig(er) werken?

De huiswerkklas

Kan een leerling het huiswerk makkelijk zelfstandig aan, maar heeft hij of zij enkel moeite om zich te concentreren? Of moet de leerling ertoe worden aangezet om te beginnen met het huiswerk? Dan biedt de huiswerkklas de perfecte oplossing.

Deze vorm van huiswerkbegeleiding is bedoeld voor leerlingen die, onder toeziend oog van een begeleider, in een rustige omgeving huiswerk willen maken. Per dag dient een leerling twee uur aanwezig te zijn.

Lees meer over 'de huiswerkklas'.

Maak nu een afspraak

a WvH Creative design