Huiswerkbegeleiding
@f1rstclass volgen

Waarom huiswerkbegeleiding?

Gemotiveerd en altijd geconcentreerd

Een leerling die zeer gemotiveerd, zelfstandig, gedisciplineerd en altijd geconcentreerd is, hoeft niet naar een huiswerkinstituut. Veel leerlingen bezitten echter niet al deze eigenschappen en daarnaast beschikken hun ouders niet altijd over de mogelijkheden om hen dagelijks met het maken en leren van huiswerk te helpen. Soms spelen de schoolproblemen al langer en heeft een leerling leerachterstand bij één of meer vakken opgelopen. In al die gevallen kan een huiswerkinstituut een goede optie zijn. Maar het moet dan wel een goed instituut zijn, met bekwame en aardige begeleiders, zodat de leerling niet het gevoel krijgt dat hij ‘voor straf’ naar een huiswerkinstituut wordt gestuurd, maar juist weet dat hij of zij daar wordt geholpen. Zo’n instituut is Homework F1rst Class.

Werken aan je toekomst

Scholieren worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Dat is ook nodig, want bij de huidige ontwikkelingen ben je kansloos zonder een goede opleiding en behoorlijke cijfers zijn nu meer dan ooit een pré.

“Wij zijn zeer tevreden over de bijlessen van F1rst Class. Er is sprake van een goed contact met ons en er wordt teruggekoppeld naar de mentor op school. De schoolprestaties van onze zoon zijn erg verbeterd.” ~ Jacqueline

Maak nu een afspraak

Waarom F1rst Class?

a WvH Creative design