Huiswerkbegeleiding
@f1rstclass volgen

Huiswerkbegeleiding/bijles op school

Homework F1rst Class heeft momenteel een samenwerkingsverband met het Merletcollege (locaties Grave en Mill). Daarnaast ontvangen wij op verzoek ook leerlingen van de locatie in Cuijk. Dit samenwerkingsverband houdt in dat door onze medewerkers op school huiswerkbegeleiding, bijlessen en examentrainingen worden gegeven. Leerlingen die daar behoefte aan hebben kunnen na schooltijd ondersteund worden bij het maken van het huiswerk en het leren voor toetsen en examens. Leerlingen leren hoe te leren, ze worden overhoord, krijgen extra uitleg en er is daarnaast veel aandacht voor de planning. Voordeel is dat de leerlingen al op een vertrouwde locatie zijn en dat de lijntjes met docenten kort zijn.

De huiswerkbegeleiding en bijlessen worden op dezelfde wijze vormgegeven als op onze andere vestigingen, al kunnen er specifieke afspraken worden gemaakt met de de schoolleiding (denk bijvoorbeeld aan praktische zaken als de groepsgrootte van de lessen, de informatievoorziening, openingstijden en tarieven).

Bij de huiswerkbegeleiding die wij op school geven maken wij gebruik van een online leerlingvolgsysteem dat wordt gekoppeld aan het leerlingvolgsysteem van school zelf (bijv. Magister). Zo kunnen wij direct de cijfers en het rooster inzien en blijven betrokkenen op de hoogte middels een dagverslag van de begeleiding.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen over wat ons instituut voor uw school kan betekenen, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Ay Lien van de Kraats (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

“Wij zijn zeer tevreden over de bijlessen van F1rst Class. Er is sprake van een goed contact met ons en er wordt teruggekoppeld naar de mentor op school. De schoolprestaties van onze zoon zijn erg verbeterd.” ~ Jacqueline

Maak nu een afspraak

a WvH Creative design