Huiswerkbegeleiding
@f1rstclass volgen

Onze medewerkers

mr. Ay Lien van de Kraats

Directrice

Meer over Ay Lien

Ay Lien van de Kraats heeft internationaal en Europees recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Zij studeerde een semester aan de rechtenfaculteit van l’Université Paris Descartes.

Tijdens haar studie heeft zij verder ervaring opgedaan als bestuurslid van diverse studieverenigingen en is ze werkzaam geweest bij Rechtswinkel Boxmeer. Haar tweetalig-vwo diploma behaalde zij op het Maaslandcollege te Oss.


MSc Jeffrey Veldhoen

Medeoprichter

Meer over Jeffrey

Jeffrey Veldhoen heeft gezondheidszorgpsychologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Eerder behaalde hij de bachelor psychologie en volgde hij de opleiding tot commando bij het Korps Commandotroepen.

In zijn werk als begeleider bij Kleur en Dichterbij heeft Jeffrey veel ervaring opgedaan met het werken met kinderen met een speciale hulpvraag (o.a. kinderen met een autismespectrumstoornis). Jeffrey voorziet Homework F1rst Class van psychologische adviezen.

“Door de huiswerkbegeleiding heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en hoef ik minder voor school te doen als ik thuiskom. Erg fijn!” ~ Nathalie

Maak nu een afspraak

a WvH Creative design